Financiering

RoyaalLease heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in kredietverlening. Wij bemiddelen voor u bij het tot stand komen van diverse vormen van consumptieve leningen en financial lease voor de zelfstandig ondernemer. Wanneer u geld nodig heeft of uw huidige lening wenst over te sluiten, regelen wij alles voor u vanaf de aanvraag tot aan de afwikkeling van het contract.

Dus de aanvraag bij een van de bij ons aangesloten kredietmaatschappijen, het opstellen en bespreken van het contract, de totale afwikkeling van de in te lossen leningen, maar ook voor tijdige uitbetaling van het contract. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat het voorstel dat u van ons krijgt voor u het meest gunstig is. Maar ook nadat het krediet is gesloten kunt u nog steeds op onze service rekenen.

Wanneer wij uw financiele gegevens hebben geinventariseerd gaat een van onze kredietadviseurs direct voor u aan de slag. Uw kredietaanvraag wordt ingediend en binnen afzienbare tijd krijgt u terugkoppeling of het gevraagde krediet verkregen kan worden. Indien dit het geval is, zal het beste voorstel met u besproken worden. Vervolgens kunt u kiezen of u de offerte per post of per mail wenst te ontvangen. Eventueel kan, op uw verzoek en in overleg met onze adviseur, voor u worden bekeken of een buitendienstadviseur bij u thuis langs kan komen.

Doordat wij aanstellingen hebben bij meerdere maatschappijen, betekent dat wij weten waar wij de meest gunstigste en interessante lening voor u kunnen onderbrengen. Ook wordt er aandachtig gekeken of uw lopende lening(en) voordelig kunnen worden overgenomen wat meestal lagere maandlasten tot gevolg heeft.